برای شرکت رایگان در همایش انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه شریف، روی لینک زیر کلیک و نام خود را در فرم وارد فرمایید.

زمان برگزاری دوشنبه 26 آذر: اطلاعات بیشتر : 02122968244 و 09039119939

فرصتثبت نام رایگان به تعداد محدود، در «راهکارهای ایجاد استارتاپ های ثروت آفرین در شرایط اقتصادی جدید»فرصت

امکاناتگزیده شرکت‌هاموسسه ثمین عدالت، ارائه‌دهنده مشاوره حقوقی برای مهاجرت

توسط وکیل مهاجرت و مشاور حقوقی مهاجرت موسسه ثمین عدالت

موسسه ثمین عدالت، ارائه‌دهنده مشاوره حقوقی برای مهاجرت

موسسه حقوقی ثمین عدالت با بهره‌گیری از تخصص و تجارب وکلای رسمی دادگستری، آماده‌ی ارائه‌ی انواع خدمات حضوری و تلفنی راجع به مهاجرت به کشورهای دنیا، اخذ اقامت و اخذ تابعیت آن کشورها است. علاقه‌مندان به مهاجرت می‌توانند با وکلای ثمین عدالت، مشورت‌های لازم را کسب کنند.

موسسه ثمین عدالت، ارائه‌دهنده مشاوره حقوقی برای مهاجرت

وکلای حقوقی موسسه ثمین عدالت با کمک وکلای مهاجرت خود به افرادی که قصد مهاجرت دارند کمک خواهند کرد تا به راحتی مهاجرت کنند.

موسسه ثمین عدالت ایستا، با تجربه چندین ساله در حوزه خدمات مشاوره‌ای و وکالتی، به راهنمایی و مشاوره اختصاصی مهاجرت پرداخته‌ است. عموم سوال‌هایی که در خصوص مهاجرت پرسیده می‌شود شامل موارد زیر است.

•     وکیل مهاجرت کیست؟
  •     وکیل مهاجرت چه وظایفی دارد؟
  •     انتخاب وکیل مهاجرت باید بر چه اساسی باشد؟
  •     به چه افرادی با عنوان وکیل مهاجرت می‌توان اعتماد کرد؟
  •     چگونه در ایران به وکیل مهاجرت دست پیدا کنیم؟
  •     آیا در ایران وکیل مهاجرت وجود دارد؟
  •     آیا برای امور حقوقی بین المللی به وکیل مهاجرت نیاز است؟
  •     راه‌های ارتباط و شناخت وکلای مهاجرتی چگونه است؟
  •     اعتبار وکلای مهاجرتی از کجا مشخص می‌شود؟
  •     و . . .

افرادی که قصد مهاجرت دارند و در واقع متقاضی مهاجرت محسوب می‌شوند، بهتر است امورات قانونی خود را به یک وکیل مطمئن و یک موسسه حقوقی مهاجرتی بسپارند.

موسسه ثمین عدالت یکی از بهترین مشاوران برای مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور است.

وکیل مهاجرت کیست؟

پیش از پرداختن به وظایف وکیل مهاجرت، باید با حوزه‌ی تخصصی فعالیت‌های یک وکیل مهاجرت آشنا شد و پرسید که مهاجرت به چه معنا است؟ پس از این می‌توان با خدمات وکیل مهاجرت آشنا شد؛ مبنی بر اینکه او چه کمک‌هایی می‌تواند در جهت مهاجرت افراد به خارج از کشور کند.

مهاجرت به معنای جا‌به‌جایی اهالی یک منطقه به منطقه‌ای دیگر است که البته در عرف امروز و خصوصاً در عرف حقوقی، مقصود از مهاجرت، جابه‌جایی از یک کشور به کشوری دیگر است. به عبارت دیگر مهاجرت از شهری به شهر دیگر در داخل یک کشور، موضوع بحث وکیل مهاجرت نیست و معمولاً مباحث حقوقی خاصی نیز ندارد. جا‌به‌جایی و تداخل عناصر داخلی و خارجی کشورها است که منشأ پیدایش حقوق و تکالیف می‌شود.

تصمیم به مهاجرت و اخذ اقامت شاید بزرگترین و مهم‌ترین اقدامی باشد که هر خانواده می‌تواند به آن دست یابد؛ در اغلب کشورها مهاجرت را یک بحران می‌دانند که باید به درستی و توسط متخصصان امر (وکیل مهاجرت و مشاور حقوقی مهاجرت) مدیریت شود؛ در غیر اینصورت این روند می‌تواند نتایج جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد.

روش‌های مختلفی همچون مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق کارآفرینی یا ثبت شرکت، مهاجرت از طریق توان مالی یا همان ویزای ثروت و … برای مهاجرت وجود دارد. انتخاب هر کدام از این روش‌ها نیاز به آگاهی کامل نسبت به مسیر پیش‌رو دارد.

در مسیر بحران مهاجرت، بهترین یار و یاور خانواده‌های ایرانی وکیل مهاجرت و مشاور حقوقی مهاجرت است چرا که او است که از همه پیچ و خم‌های راه اطلاع دارد و خطرها را از سر راه دور می‌کند. دپارتمان مهاجرت موسسه حقوقی ثمین عدالت با تجربه چندین و چند ساله خود در زمینه حقوق مهاجرت و همچنین استفاده از منابع و تخصص همکاران متخصص خود در سرتاسر جهان می‌تواند بهترین انتخاب در خصوص وکیل مهاجرت باشد.

به طور کلی، وکیل مهاجرت می‌تواند از جمله در زمینه‌های زیر به متقاضیان مهاجرت به کشورهای خارجی کمک کند:

1.     تهیه‌ی فرم‌ها و مدارک مورد نیاز برای مهاجرت از سوی وکیل مهاجرت؛
  2.     گوشزد کردن نکات حقوقی کاربردی و مهم در رابطه با مهاجرت که ممکن است از دید افراد عادی پنهان بماند؛
  3.     وکیل مهاجرت می‌تواند متقاضی را برای انجام مصاحبه آماده کند؛
  4.     وکیل مهاجرت همچنین می‌تواند با تکیه بر تخصص و آگاهی خود، از مشکلات احتمالی جلوگیری کرده و روند امور را تسریع کند.

موسسه حقوقی ثمین عدالت با بهره‌گیری از تخصص و تجارب وکلای رسمی دادگستری، آماده‌ی ارائه انواع خدمات و مشاوره حضوری و تلفنی راجع به مهاجرت به کشورهای دنیا، اخذ اقامت و اخذ تابعیت آن کشورها است.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی و برقرار تماس با وکلای ثمین عدالت و یا مراجعه‌ی حضوری به دفتر این مؤسسه، از مشورت‌های لازم استفاده کنند. همچنین می‌توانند از طریق لینک زیر  به صورت مستقیم با موسسه تماس بگیرند.

دانلود فیلم مدیریتی دفتر کار یا Office Space

ما فیلم های مدیریتی را به صورت رایگان برای دانلود در اختیار شما می گذاریم، اینها فیلمهایی هستند که می توانند جنبۀ آموزش و انتقال مفاهیم مدیریتی را داشته باشند. فیلم دفتر کار یکی از این فیلم هاست، فیلم سینمایی Office Space به کارگردانی Mike Judge در سال 1999 و در آمریکا ساخته شده است. فیلم Office Space در فضایی هجو گونه زندگی روزمره و کاری مردم آمریکا در اواخر دهه 90 میلادی ... متن کامل مقاله را بخوانید

گوگل پلاس یوتیوب توییتر فیسبوک اینستاگرام