امکاناتگزیده شرکت‌هابرگزاری مسابقات اسکواش جام رمضان در تهران

برگزاری مسابقات اسکواش جام رمضان در تهران

مسابقات اسکواش جام رمضان استان تهران خرداد ماه امسال برگزار می‌شود.

برگزاری مسابقات اسکواش جام رمضان در تهران

رقابت‌های اسکواش آزاد استان تهران در ماه مبارک رمضان امسال با حضور قهرمانان و ورزشکاران زن و مرد این رشته‌ی ورزشی در سه نقطه شهر تهران انجام خواهد شد.

شرکت «ایونتایم» برگزار کننده این مسابقات جوایز ارزنده‌ای برای برترین‌های این تورنمنت در نظر گرفته است و استاندارد رقابت‌ها با همکاری هیات اسکواش استان تهران منطبق با قوانین فدراسیون جهانی این رشته خواهد بود.

مسابقات اسکواش جام رمضان از هشتم تا دهم خرداد در سه مجموعه ورزشی باشگاه انقلاب، دیباجی و مجموعه ورزشی حیدرنیا طراحی شده است و پیش بینی می‌شود بین 150 تا 200 اسکواش‌باز (از جمله ورزشکاران دارای رنکینگ کشوری) برای شرکت در آن ثبت نام کنند.

طبق گفته مدیر ایونتایم اسپانسرهای رسمی بخشی از هزینه‌های مسابقات را به عهده می‌گیرند و شرکت اخبار رسمی به عنوان پارتنر خبری این رویداد با این شرکت همکاری می‌کند.

جوایز در نظر گرفته شده برای جام رمضان اسکواش تهران به شرح زیر است؛

جوایز بخش آقایان و بانوان

1. نفر اول : 4 میلیون و نیم تومان؛ نفر دوم : 2 میلیون تومان؛ نفرات سوم (مشترک) هر کدام یک میلیون تومان

همچنین به نفرات چهارم تا هشتم در هر دو رده‌ی بانوان و آقایان، «دو شب اقامت رایگان در هتل نارنجستان محمود آباد»  به عنوان جایزه اهدا خواهد شد.

مسابقات اسکواش جام رمضان با هدف تکریم ایام ماه مبارک رمضان، ارتقا سطح ورزش اسکواش کشور، ارتقا دانش عمومی و ترویج ورزش اسکواش و برپایی یک رویداد شاد و مفرح  و افزایش نشاط در جامعه طراحی شده است.

آگهی