امکاناتگزیده شرکت‌هابه‌روزرسانی جدید Huawei P30، با قابلیت Dual-View Video

به‌روزرسانی جدید Huawei P30، با قابلیت Dual-View Video

به‌روزرسانی جدید  Huawei P30، با قابلیت Dual-View Video

چند روز پیش، هوآوی رسما اعلام کرد که با یک به‌روزرسانی جدید برای گوشی پرچم‌دار Huawei P30، قابلیت Dual-View Video به این گوشی به طور رسمی اضافه شده است. در حال حاضر بیشتر کاربران این گوشی در چین، این به‌روزرسانی را دریافت کرده‌اند.

ویژگی Dual-View Video تا به حال فقط در مدل Pro این گوشی در دسترس بود. اما حالا همانطور که وعده داده شده بود، با یک به‌روزرسانی جدید که برای EMUI 9.1.0.153 طراحی شده، این ویژگی برای مدل Huawei P30 قابل استفاده است. طبق معمول گذشته، بعد از انتشار این به‌روزرسانی در چین شاهد انتشار گسترده‌تر آن خواهیم بود و مدت زیادی طول نخواهد کشید که بقیه کاربران خارج از چین نیز به آن دسترسی داشته باشند.

تغییرات این به‌روزرسانی به شرح زیر است:

دوربین

با اضافه شدن این ویژگی، کاربران می‌توانند با بهره‌گیری هم‌زمان از چند دوربین در هنگام فیلم‌برداری، ویدئوهایی از نمای نزدیک و نمای دور ضبط کنند. در این حالت، نمایشگر به دو قسمت تقسیم می‌شود و نماهایی از دو زاویه متفاوت به نمایش درمی‌آید.

با اضافه شدن حالت Charming portrait به دوربین، دستگاه به شما اجازه می‌دهد عکس‌های پرتره با بوکه‌هایی جذاب‌تر بگیرید.

Huawei Vlog

با این ویژگی، گوشی می‌تواند ویدئو بلاگ یا ولاگ شما را به صورت خودکار تدوین کند، صحنه‌هایی را برجسته کند و روی آن افکت‌های از پیش‌ تعیین شده بگذارد.

امنیت

تکمیل وصله‌ها یا پچ‌های امنیتی گوگل برای بهبود امنیت سیستم که در آوریل 2019 منتشر شده‌اند. برای اطلاعات بیشتر از امنیت به‌روزرسانی‌های سیستم عامل هوآوی (EMUI)، می‌توان به وب‌سایت رسمی این شرکت مراجعه کرد.

با توجه به راهنمای رسمی این به‌روزرسانی، ویژگی Dual-View Video به شما این اجازه را می‌دهد تا به طور همزمان از دو زاویه متفاوت ویدئو ضبط کنید، آن هم بدون نیاز به جلو یا عقب بردن دوربین.

آگهی