برای شرکت رایگان در وبینار ثروت آفرینی در شرایط جدید اقتصاد ایران روی لینک زیر کلیک کنید

زمان برگزاری پنجشنبه 19 تیر ماه : اطلاعات بیشتر : 02122968244 و 09039119939

فرصتثبت نام رایگان به تعداد محدود، در «ثروت آفرینی در شرایط جدید اقتصاد ایران»فرصت

امکاناتگزیده شرکت‌هامعرفی و آموزش نرم‌افزار HiSuite به منظور آپدیت گوشی‌های Huawei

معرفی و آموزش نرم‌افزار HiSuite به منظور آپدیت گوشی‌های Huawei

یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها برای مدیریت فایل‌ها و آپدیت کردن گوشی، استفاده از کامپیوتر و نرم‌افزار مخصوص آن است. هواوی در این زمینه برنامه HiSuite را برای کاربران خود ارائه کرده است.

معرفی و آموزش نرم‌افزار HiSuite به منظور آپدیت گوشی‌های Huawei

ممکن است به هر دلیلی فردی قصد داشته باشد گوشی خود را با استفاده از کامپیوتر به جدیدترین نسخه موجود آپدیت کند. اگر گوشی از برند Huawei است، می‌توان برای این کار از برنامه HiSuite استفاده کرد. در ادامه آپدیت کردن گوشی‌های Huawei  با برنامه HiSuite توسط کامپیوتر توضیح داده شده است.

Huawei جزء سازندگانی است که به طور تقریباً مرتب برای گوشی‌های خود آپدیت‌های سیستم عامل اندروید، وصله‌های امنیتی و قابلیت‌های تازه‌ای ارائه می‌کند. غالباً آپدیت‌ها با رفع مشکلات، بهبود کارایی و قابلیت‌های جدید همراه هستند؛ از این رو نصب آنها توصیه می‌شود. با این حال برخی از کاربران موفق به دریافت آپدیت‌ها از طریق خود گوشی (به صورت OTA) نمی‌شوند. این مشکل می‌تواند ناشی از ارائه‌دهنده سرویس اینترنت یا وجود نقص در نرم افزار فعلی باشد که مدت زیادی از آپدیت کردن آن می‌گذرد.

برای عبور از مشکلات احتمالی، می‌توان از برنامه رسمی Huawei HiSuite برای دانلود و نصب جدیدترین نسخه از نرم افزار EMUI بر روی گوشی خود استفاده کرد.

برای استفاده از این برنامه باید باتری گوشی حداقل 50 درصد شارژ داشته باشد. در حین آپدیت کردن نباید به هیچ وجه کابل USB از گوشی یا کامپیوتر جدا شود. همچنین نباید گوشی خاموش یا راه‌اندازی مجدد شود؛ در غیر این صورت احتمال دارد نرم افزار دستگاه آسیب ببیند.  آپدیت کردن از طریق HiSuite تنها زمانی ممکن است که یک نسخه نرم‌افزاری جدید برای گوشی در دسترس باشد.

HiSuite که برنامه رسمی Huawei برای مدیریت و آپدیت کردن گوشی‌های اندرویدی هواوی از طریق ویندوز است، قابلیت‌های بیشتری نیز ارائه می‌کند که در ادامه ارائه شده است.

اولین قابلیت برنامه HiSuite، امکان مدیریت گوشی از طریق کامپیوتر است. می‌توان بر روی کامپیوتر شخصی به پیام‌ها، مخاطبین، تصاویر، ویدئوها و برنامه‌های موجود بر روی حافظه دسترسی پیدا کرد.

قابلیت بسیار کاربردی دیگری که برنامه HiSuite در اختیار قرار می‌دهد، امکان پشتیبان‌گیری و بازگردانی اطلاعات است. همچنین  می‌توان با استفاده از برنامه HiSuite، گوشی را در صورت بروز نقص یا خطا، بازیابی کرد.

آموزش آپدیت کردن گوشی‌های Huawei با برنامه HiSuite

1. جدیدترین نسخه برنامه HiSuite از اینجا قابل دانلود است و می‌توان آن را بر روی کامپیوتر نصب کرد.

2. گوشی از طریق کابل USB باید به یکی از درگاه‌های USB کامپیوتر وصل شود.

3. برنامه HiSuite را بر روی کامپیوتر اجرا کنید.

4. فرآیند شناسایی خودکار گوشی توسط HiSuite آغاز و مدل آن نمایش داده خواهد شد.

5. در پایین پنجره برنامه باید بر روی دکمه Update کلیک تا در دسترس بودن نرم افزار جدید بررسی شود.

6. در صورتی که نرم افزار تازه‌ای برای گوشی در دسترس باشد، می‌توان گوشی را آپدیت کرد.

7. پس از اتمام فرآیند آپدیت، گوشی به طور خودکار راه اندازی مجدد شده و آپدیت نصب می‌شود.

8. در این مرحله کار به اتمام رسیده است.

لازم به ذکر است که برنامه HiSuite برای نسخه‌های مختلف ویندوز و همچنین سیستم عامل Mac اپل در دسترس است و می‌توان آن را از وب سایت رسمی Huawei دریافت و نصب کرد.

ورود یا ثبت نام