دانلود طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه در صنعت آبمیوه سازی و سایر مواد مصرفی غذایی

PDF
PDF

عنوان کامل : طرح توجیهی تولید  آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آبمیوه در صنعت آبمیوه سازی و سایر مواد مصرفی غذایی با ظرفیت ۳۲۰ تن در سال

نوع فایل : PDF

تعداد صفحات : ۳۸ صفحه

دارای مقدمه، معرفی محصول، بررسی عرضه و تقاضا، بررسی تکنولوژی و روش تولید، میزان مواد اولیه مورد نیاز، پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح، مطالعه مالی و جمع بندی

ارزیابی پایگاه اطلاع رسانی صنعت : A (مشاهدۀ شیوۀ ارزیابی طرح های امکان سنجی)

آخرین به روزآوری : سال ۱۳۹۲ در وزارت صنعت،معدن و تجارت

برای مشاهده اطلاعات بیشتر این طرح توجیهی، اینجا کلیک فرمایید.

دکمه بازگشت به بالا