دانلود طرح توجیهی تولید انواع غذای آماده و نیمه آماده (ناگت) از مرغ و ماهی

عنوان کامل : طرح توجیهی تولید انواع غذای آماده و نیمه آماده (ناگت) از مرغ و ماهی با ظرفیت ۱۵۰۰۰ تن در سال
نوع فایل : PDF
تعداد صفحات : ۴۶ صفحه
دارای مقدمه، معرفی محصول، بررسی عرضه و تقاضا، بررسی تکنولوژی و روش تولید، میزان مواد اولیه مورد نیاز، پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح، مطالعه مالی و جمع بندی
ارزیابی پایگاه اطلاع رسانی صنعت : A (مشاهدۀ شیوۀ ارزیابی طرح های امکان سنجی)
آخرین به روزآوری : سال ۱۳۸۷ در وزارت صنعت،معدن و تجارت –
برای مشاهده اطلاعات بیشتر این طرح توجیهی، اینجا کلیک فرمایید.