دانلود طرح توجیهی تولید زعفران فرآوری شده به روش فریز درایر

PDF
PDF

عنوان کامل : طرح توجیهی تولید زعفران فرآوری شده به روش فریز درایر با ظرفیت ۲۰ تن در سال

نوع فایل : PDF

تعداد صفحات : ۴۲ صفحه

دارای مقدمه، معرفی محصول، بررسی عرضه و تقاضا، بررسی تکنولوژی و روش تولید، میزان مواد اولیه مورد نیاز، پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح، مطالعه مالی و جمع بندی

ارزیابی پایگاه اطلاع رسانی صنعت : A (مشاهدۀ شیوۀ ارزیابی طرح های امکان سنجی)

آخرین به روزآوری : سال ۱۳۸۸ در وزارت صنعت،معدن و تجارت

برای مشاهده اطلاعات بیشتر این طرح توجیهی، اینجا کلیک فرمایید.

دکمه بازگشت به بالا