پاورپوینت روند توسعه مدل برنامه ریزی استراتژیک HCMS
عنوان کامل : پاورپوینت روند توسعه مدل برنامه ریزی استراتژیک HCMS
تعداد اسلایدها: ۲۴ اسلاید
فهرست مطالب این پاورپوینت: شرایط خاص صنایع و شرکت های داخلی – مدل های نسل اول برنامه ریزی استراتژیک – سنجش مدل های نسل اول – مدل مطلوب برنامه ریزی استراتژیک شرکت های ایرانی – مدل مطلوب برنامه ریزی استراتژیک CMS – مراحل مدل CMS – سوابق اجرای مدل CMS در شرکت های داخلی – مدل های نسل دوم برنامه ریزی استراتژیک – سنجش مدل های نسل دوم – مدل جدید برنامه ریزی استراتژیک HCMS – سوابق اجرای مدل HCMS در شرکت های داخلی
نمونه ای از اسلایدهای پاورپوینت:
این پاورپوینت توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.
نگاهی به فایل پاورپوینت روند توسعه مدل برنامه ریزی استراتژیک HCMS
کاربرد این پاورپوینت : پاورپوینت روند توسعه مدل برنامه ریزی استراتژیک HCMS به ارائه تغییر برنامه های استراتژیک از نسل اول به نسل دوم در شرکت ها داخلی با توجه به شرایط داخلی می پردازد. لازم به ذکر است که این پاورپوینت یک کار کاملا علمی و تحقیقی در موضوع می باشد و می تواند الگوی برای مطالعات و یا ارائه علمی به منظور استفاده دانشجویان مدیریت باشد.
در اسلاید شماره ۲۰ از پاورپوینت روند توسعه مدل برنامه ریزی استراتژیک HCMS این گونه آمده است :
در حالی که بسیاری از مدلهای نسل اول، با این فرض که سازمانها دارای بیانیه مأموریت و چشمانداز شفاف هستند تدوین شده است، در آن دوره شاهد بودهایم که بسیاری از سازمانهای ایرانی، نه تنها دارای بیانیههای چشمانداز و ماموریت مستند نبودند، بلکه حتی دیدگاه مدیران مختلف نسبت به مأموریت واقعی سازمان همسو و متحد نبود.
یکی از ارکان تمامی مدلهای برنامهریزی استراتژیک، تجزیه و تحلیل محیط است. عناصر تشکیلدهنده محیط سازمانهای مختلف با هم متفاوت است و یکی از عوامل ایجادکننده این تفاوتها، تفاوت در مکان جغرافیایی فعالیت سازمان است که به نوبه خود باعث تغییر پارامترهای مختلف محیط دور میشود. بدون شک، شناسایی مهمترین پارامترهای محیطی اثرگذار بر سازمانهای ایرانی در توسعه مدلهای بینالمللی نسل اول، لحاظ نشده است.
بسیاری از مدلهای نسل اول بر این پیشفرض استوار بود که سازمان هدف، به نقطه تکامل رسیده است و لذا تحلیل موقعیت سازمان در دوره عمر جایگاه چندانی در این مدلها نداشت.
مدلهای نسل اول برنامهریزی استراتژیک با شرایط کشورهایی تدوین گردیده بود که فرایند الحاق به سازمان تجارت جهانی را کامل کرده بودند. از این رو زمان زیادی پیش از استفاده از این مدلها، فرایند شناسایی مزیتهای نسبی و رقابتی خود را طی کرده بودند.