پاورپوینت تجزیه و تحلیل سیستم ها
سرفصل مطالب در پاورپوینت تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش ها
فصل اول: سیستم و نگرش سیستمی – خواص سیستم های باز – فصل دوم: تجزیه و تحلیل سیستم چیست و تحلیل کننده سیستم کیست ؟ – تعریق تجزیه و تحلیل سیستم – ارتباط مدیریت با تجزیه و تحلیل سیستم – وظایف واحد تجزیه و تحلیل سیستم ها – فواید تجزیه و تحلیل سیستم ها تحلیل کننده سیستم کیست ؟ – سیکل تجزیه و تحلیل – فصل سوم: مراحل تجزیه و تحلیل سیستمها – فصل چهارم:اصول و مفاهیم کلی سازماندهی فصل پنجم:فنون تجزیه و تحلیل سیستمها – فصل ششم: بررسی جریان کار – فصل هفتم: بررسی و کنترل فرمها – فصل هشتم: بررسی جا و مکان کار – فصل نهم: سیستمها و روشهای بایگانی – فصل دهم: بررسی تکنیکهای کمی – فصل یازدهم: کارسنجی – منابع
نمونه ای از اسلایدهای پاورپوینت
این پاورپوینت توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.
نگاهی به فایل پاورپوینت تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش ها
کاربرد این پاورپوینتاهداف اصلی این پاورپوینت عبارتست از آشنایی دانشجو با نظریه سیستمی – شناخت انواع سیستمها – وضایف تجزیه و تحلیل سیستمها و روشها – اهداف آشنایی با فنون تجزیه و تحلیل سیستمها و روشها – جدول تقسیم کار، نمودار جریان کار، طرح جا و مکان – روشهای برنامه ریزی شبکه ای و روشهای کارسنجی. این پاورپوینت خلاصه کتاب تجزیه و تحلیل سیستمها و روشها تالیف دکتر شمس السادات زاهدی است و همچنین از کتاب های دکتر علی رضائیان و دکتر منصور منصوری کیا در ایجاد آن استفاده شده است. پاورپوینت تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش ها منبع مناسب درسی برای تمام دانشجویان رشته مدیریت و همچنین برای آزمون های این رشته می باشد.
بلافاصله پس از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار می گیرد.در اسلاید شماره ۹۶ از این پاورپوینت چنین می خوانیم :
سازمان بر مبنای نوع عملیات (تخصص) : در این روش, مبنای تقسیم کار عبارت است از: نوع فعالیت, تخصص و آگاهیهای یکسان به این ترتیب, حرفه و تخصص افرادی که کار را انجام می دهند, ملاک تقسیم بندی واحدهای سازمانی خواهد بود, مثل سازمان نظام پزشکی یا ستاد خدمات کامپیوتری
سازمان بر مبنای پروژه : در سازمانهایی که این امکان وجود داشته باشد تا هدف و ماموریت آنها را در قالب پروژه ها و برنامه های تقریبا مستقلی اجرا کرد, می توان به تعداد پروژه های موجود در سازمان, واحد های مستقلی را به وجود آورد و به این ترتیب, سازماندهی را بر اساس پروژه های موجود, انجام داد .