شرکتهای ایرانی

رویای عرق گیری مدرن در خانه‌های شما

عرق گیری سنتی در ایران یک هنر قدیمی و دلچسبه. الان کمتر خونه ای رو پیدا میکنین که توش انواع عرقیات گیاهی وجود نداشته باشه. از گل گاوزیان، شیرین بیان و نعناع گرفته تا بیدمشک و پونه و ده ها نوع عرق گیاهی دیگه. این عرقیات به نوعی جزو فرهنگ ما شدن و خیلی از مردم به تأثیرات درمانی و خواص طبیعی‌شون اعتماد دارن. به وضوح می‌بینیم که ذهنیت بسیاری از افراد به درمان‌های طبیعی تغییر کرده و این عرقیات شاید به حدی مؤثر باشند که حتی بهتر از داروهای شیمیایی عمل کنند.

اما باید بدونیم که عرق گیری سنتی هم مثل هر چیزی چالش‌ها و معایب خودش رو داره. اگه شما این فرآیند رو یکبار از نزدیک دیده باشید میدونید که چقدر دنگ و فنگ داره. خوب از کجاش بگم؛ اول از همه، وسایل و ابزارهایی که برای عرق‌گیری استفاده می‌شه، معمولاً خیلی قدیمی و دست‌ساز هستند. نمونه اش نی قازان خودمون؛ فکر کن، یه دستگاه قدیمی با لوله‌های پیچ‌درپیچ که بوی گیاهان تازه ازش بلند می‌شه.

دستگاهتو به برق وصل کن و عرق گیاهی ازش بگیر

بالا اشاره کردیم که کندانسور مسیر دستگاه‌های عرق گیری رو به کل عوض کرده.

و این تغییر دلیلش این موضوع بوده که به جای آب، از هوا برای تبدیل بخارات داغ به مایع استفاده می‌کنیم. واقعا؟ یعنی هوا هم جواب میده؟ بله.

خوب اسم این دستگاهی که ازش صحبت می‌کنیم عرق گیر با کندانسور برقی. یک دستگاه فوق العاده کارآمد که از دو بخش مجزای دیگ پخت و کندانسور هوایی تشکیل شده. این دو قسمت مکمل هم هستن. دقیقا گیاه رو بپز و بزار تو یخچال!!!

شما ابتدا گیاهان رو داخل مقدار مشخص آب و اونم توی مخزن پخت و از طریق تنظیم شعله زیر مخزن انقد حرارت میدین تا به جوش بیان. بخارات حاصل از این کار از طریق شیلنگ سیلیکونی به داخل کندانسور منتقل میشن.

عرق گیر خانگی با کندانسور برقی هیمورا

کندانسور خودش از دو بخش فن دمنده و لوله‌های مسی تشکیل شده که این بخارات حاوی مواد موثره گیاهی صاف وارد لوله های مسی میشن. با اتصال به برق کندانسور، فن به کار میفته و هوای اطرافشو با چرخیدن خنک میکنه و به سمت لوله های مسی انتقال میده؛ یعنی درست همون جایی که بخارات حضور دارن. اینجاست که کار تبدیل بخارات به مایع شروع میشه و شما میتونین این مایعات عرق گیاهی رو از بخش انتهایی کندانسور جمع آوری کنین.

خوب کار با این دستگاه به قدری راحته که یه دکمه رو بزن و منتظر تولید عرق گیاهی بمون. البته اشتباه برداشت نکنین و نیاین یهویی بی خیال اضافه کردن آب به داخل مخزن پخت بشین. شما برای پخت و خارج کردن مواد مفید داخل گیاهان همچنان به آب نیاز دارینا.

عرق گیر با کندانسور آبی: آیا باید منتظر بهترین کیفیت عرقیجات باشیم؟

خوب ما تو تولید عرقیجات به دنبال چی هستیم؟ خوب مسلما کیفیت عرق نهایی برامون خیلی مهمه و دوست داریم دستگاهی که باهاش کار می‌کنیم آخر سر یه عرق درست و حسابی از لحاظ خلوص، رنگ و ظاهر، طعم و عطر و بو برامون تولید کنه.

عرق گیر خانگی با کندانسور آبی هیمورا

خوب عرق گیر با کندانسور آبی از دو تا قسمت مهم تشکیل شده؛ یکی مخزن پختش و اون یکی کندانسور لوله ای. گیاهان باید به همراه آب داخل مخزن ریخته بشن. بعد شعله زیر دیگ رو روشن می‌کنن. با افزایش حرارت و رسیدن به دمای جوش، بخارات حاوی مواد موثره گیاه از بدنه شون جدا میشه.

دو بخش مخزن و کندانسور، با لوله ها و اتصالات به هم وصلن. این باعث میشه که بخارات خروجی از مخزن وارد کندانسور بشن.

حالا خوده کندانسور به کجا وصله؟ خوب باید آب سرد لازم برای خنک کنندگی بخارات رو تامین کنیم. کندانسور دارای ۲ بخش ورودی آب سرد و خروجی آب گرمه. از یه طرف آب سرد لازم باید وارد کندانسور بشه و از اون طرف بعد از تبادل حرارتی با بخارات از کندانسور خارج بشه. طی این عملیات، همیشه درصد بالایی از بخارات داغ به عرق تبدیل خواهند شد. نهایتا از قسمت خروجی کندانسور میتونین عرقیات گیاهی رو جمع آوری کنین.

خوب یعنی داستان الان تمومه؟ البته که نه. کار عرق گیری یه چیزی تو مایه های پیوند هنر و علمه. هر چه این پیوند قوی تر و مستحکم تر باشه از عرقی که به دست میارین شگفت زده خواهید شد.

مگه کیفیت عرقی که با آب سرد به دست میاد بالا نیست، پس چرا باید همچنان از عرق گیر برقی استفاده کنیم؟

سوالی که خیلی از مشتریان از ما میپرسن همینه. حتی طرفداران عرق گیری سنتی هم به این موضوع اعتقاد دارن که راه دستیابی به بهترین و باکیفیت ترین نوع عرقیجات، استفاده از آب سرده و بس!!!

اما در پاسخ به این سوال باید بگیم که هدف ما برطرف کردن تمام نیازهای مشتریانه. اگه هدف فقط تولید بهترین نوع عرقیجاته؛ بله شما کاملا درست میگین. آب به دلیل اینکه بهترین سیال برای انجام تبادلات حرارتیه، میتونه بهترین گزینه برای تولید عرقیجات هم باشه. آب با قدرت بالاتری میتونه بخارات رو به مایع تبدیل کنه.

ولی شما تصور کنین که تو واحد آپارتمانی هستین و قصد دارین بدون زحمت کار عرق گیری رو انجام بدین. اصلا خوب شد به این سوال رسیدیم. دستگاه‌های عرق گیر برقی کلا نیاز به ابزارات و اتصالات جهت کشیدن آب سرد رو هم ندارن. یعنی اصلا لازم نیس این عرق گیرها رو تو محیطی مثل زیرزمین و یا تو حیاط استفاده کنین. کلا نیازی هم به دفع آب خنک کننده پس از مصرف نیس. قشنگ بشین تو خونه و عین تمام دستگاه‌های برقی اونو تو آشپزخونه ات به برق وصل کن و به قول معروف حالشو ببر.

و یا اصلا شرایطتون جوریه که حوصله فیش و پرداخت قبض بالای آب رو ندارین و نمیخاین آب بیشتری هم مصرف کنین؛ خوب تو این شرایط چیکار می‌کنین؟

مسلما پاسخ همون راه حل استفاده از عرق گیر با کندانسور برقیه. البته اینم بگم ها اکثر مشتریان تنها برای مصارف شخصی از عرقیات گیاهی، این دستگاه‌ها رو تهیه میکنن.

رعایت این نکات ۱۰۰ درصد میتونه شما رو به یک عرق گیر حرفه ای تبدیل کنه

اما مواردی که بالاتر در مورد عرق گیر با کندانسور آبی گفته شد تازه یک طرف قضیه اس. اگه بخوایم یک تجربه عرق گیری عالی و بی نظیر داشته باشین یه سری نکات هم باید رعایت بشه.

آقا آب داخل مخزن خیلی مهمه ها. قشنگ رو غلظت عرقتون تاثیر داره. همیشه به میزان آبی که به گیاهان داخل مخزن اضافه میکنین، دقت داشته باشین. این خودش یه رازیه که فقط خودتون میتونین کشف کنین. احتمالا هم قبلا شنیدین که میگن این حجم آب باید به اندازه ۱ به ۳ یا ۲ به ۳ باشه. ولی شنیدن کی بود مانند دیدن که نه؛ تجربه کردن.

با دستگاه های هیمورا به دنیای عرقیجات وارد شوید

همیورا تولید کننده انواع عرق گیر های خانگی

خوب داستان کاری هیمورا از خیلی وقت پیش به دستگاه های عرق گیری گره خورده. هیمورا یه گروه بزرگ تولیدی دستگاه های عرق گیریه که تونسته انواع این تجهیزات رو در مدل های خانگی و صنعتی طراحی کنه و بسازه.

خوب از جمله این دستگاه ها باید به

  • عرق گیر خانگی با کندانسور آبی
  • عرق گیر خانگی با کندانسور هوایی
  • عرق گیرهای صنعتی با کندانسور آبی

اشاره کنیم.

خوب یعنی همینجوری همینجوری بیایم از هیمورا خرید کنیم؟ نخیر.

هیمورا یه گروه کارشناس فنی داره که هر کدومشون میتونن راهنمایی کاملی در مورد دستگاه‌ها و نحوه کارکردشون انجام بدن. طی مشاوره با این کارشناسان میتونین ظرفیت مناسب دستگاه خودتونو شناسایی و با خیال راحت خرید کنین.

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت، کارِ گردآوری و ترجمه مقالات و همچنین تولید و انتشار اخبار مدیریتی را انجام می دهد. این فعالیت علاوه بر فعالیت گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت می باشد که همگی زیر نظر سید حمیدرضا عظیمی است. همواره می توانید از طریق شماره تلفن 02122968244 با تحریریه Myindustry در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا