بهترین موسسه ثبت شرکت تهران
در حال حاضر، هر فردی که دارای تخصص و مهارت خاصی است، سعی میکند در زمینه تخصص خود کسب و کاری را ایجاد کند. اما برای اینکه کسب و کار وی مطرح شود و جنبه تجاری پیدا کند باید مراحلی را طی کند که اولین مرحله آن ثبت شرکت است. در حقیقت یکی از اصلیترین سرمایههای هر کسب و کار که به آن اعتبار میبخشد نام تجاری آن محسوب میشود.
گرچه نیروی انسانی و کارخانهها ممکن است روزی از بین بروند، اما نام شرکتهای معتبر همیشه باقی خواهد ماند. در زمینه ثبت کردن شرکت موسسههای بیشماری در حال فعالیت هستند. موسسه ثبتی و حقوقی عدالت گستر اجلاس (ثبت اجلاس) از جمله بهترین موسسات ثبت شرکت در تهران است که با در اختیار داشتن کارشناسان مجرب خدمات ویژهای را به کاربران ارائه میدهد. در این مقاله ما قصد داریم شما را با انواع مختلف شرکت و مراحل ثبت آنها آشنا کنیم.
شرکت چیست؟
شرکت در حقیقت به معنای یک جمع یا شراکت است که در آن کارهای حقوقی یا تجاری به شکل رسمی و با مسئولیت انجام میپذیرد. به طور کلی شرکت به این معناست که اشخاصی که تعداد آنها از دو نفر به بالا است با یکدیگر مجموعهای را تشکیل دهند، در آن مجموعه فعالیتهای اقتصادی انجام داده و پس از کسر هزینهها سود باقیمانده را میان اعضاء تقسیم کنند. شرکتها بسته به نوع فعالیتشان به انواع مختلفی تقسیم میشوند.
تمام افرادی که قصد تاسیس شرکت را دارند باید برای قانونی کردن مجموعه خود مراحلی نظیر انتخاب نام، نوع فعالیت و میزان کل سرمایه خود را به صورت رسمی به ثبت برسانند تا از آپشنهای خاص آن بهرهمند شوند. زمانی که یک شرکت ثبت میشود این امکان برای آن به وجود میآید که به خوبی پیشرفت کند و در سطح ملی و بین المللی مشهور شود.
مراحل ثبت شرکت
در کل برای انجام دادن هر نوع فعالیتی باید مراحلی را پشت سر بگذارید که هر کدام از آنها به نوبه خود بسیار مهم هستند. ثبت کردن شرکت نیز از یک سری مراحل برخوردار است که بعضی از آنها به شرح موارد ذیل هستند و عبارتند از:
۱. انتخاب نمودن موضوع شرکت
۲. انتخاب کردن نوع فعالیت شرکت
۳. تعیین کردن میزان سرمایه شرکت
۴. تعیین کردن مدت زمان فعالیت شرکت
۵. انتخاب نمودن مرکز اصلی شرکت
۶. تهیه و تنظیم تمامی مدارک مورد نیاز ثبت شرکت
پس از انجام این مراحل و ثبت نهایی شرکت، مودیان باید برای وارد شدن به عرصه رقابت، هویت کسب و کار خود را ثبت کنند یا در واقع ثبت برند انجام دهند. در ادامه شما را با تعریف ثبت برند و نکات مهم آن آشنا خواهیم کرد.
ثبت برند به چه معناست؟
در حقیقت اولین فرآیندی که میتوانید برای ثبت هویت فعالیت و کسب و کار خود در نظر قانون و همچنین مشتریان هدف انجام دهید، ثبت کردن برند یا نام تجاری است. این اقدام محصولات و خدمات شما را از سایر رقبا متمایز کرده و مشتریان در آینده شما را با این نام خواهند شناخت. در واقع هر شرکتی که اقدام به ثبت نام تجاری میکند، محصولات خود را از سایر محصولات مشابه بازار متمایز کرده است.
با این وجود ثبت برند تنها داشتن یک علامت یا نام نیست بلکه معیاری برای شناساندن محصولات شما در بازارهای ملی و جهانی است. بدون ثبت نام تجاری، رقبا به آسانی میتوانند بدون استفاده کردن از هویت شما از محصولاتتان سوءاستفاده کنند. موسسه ثبتی و حقوقی اجلاس با سالها فعالیت درخشان در راستای ثبت شرکت، تغییرات آن و همچنین ثبت برند و علائم تجاری توانسته خدمات ارزندهای را ارائه دهد.
انواع مختلف ثبت شرکت در ایران
همانطور که در مطالب بالا نیز ذکر شد، زمانی که دو یا چند نفر به منظور انجام هر نوع کار تجاری به همراه سرمایهگذاری و همچنین مشخص کردن سود و زیان پیش رو بر اساس مفاد قرارداد، با یکدیگر همراه میشوند و به تفاهم میرسند، فعالیت آنها در قالب یک شرکت انجام میشود. تمامی شرکتها با توجه به سود سهام به انواع مختلفی تقسیم میشوند. این شرکتها عبارتند از:
۱. شرکت سهامی خاص: برای شرکت سهامی خاص حداقل افرادی که دارای سهام هستند سه نفر میباشد و افرادی که در به وجود آوردن این شرکت نقش دارند، در حقیقت موسس شرکت هستند و سرمایه خود را در جلد سهام شرکتی قرار میدهند. شایان ذکر است که سرمایه اولیه برای ثبت این شرکت یک میلیون ریال بوده و نمیتوان آن را در بازار بورس قرار داد.
۲. شرکت با مسئولیت محدود: ثبت شرکت با مسئولیت محدود، مناسب کسانی بوده که سرمایه چندانی نداشته و قصد دارند کسب و کار سادهای را راهاندازی کنند. این نوع شرکتها از جمله عمومیترین نوع شرکتها هستند و افرادی که در آن مشارکت میکنند تا سقف دو نفر است. سرمایه ای که افراد در این کار قرار میدهند سهام محسوب نمیشود و میزان سود هر فرد به میزان سرمایهای که قرار داده است محاسبه میشود.
۳. شرکت سهامی عام: شرکتهای سهامی عام و سهامی خاص ساختاری مشابه یکدیگر دارند با این تفاوت که شرکتهای سهانی عام میتوانند سرمایه خود را در بازار بورس قرار داده، آن را به فروش برسانند و دیگران را در فروش سهام خود سهیم کرده و از این طریق سود زیادی به دست آورند. حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی عام پنج میلیون ریال است.
از دیگر شرکتهای سهامی که در ایران به ثبت میرسند میتوان به شرکتهای تضامنی و تعاونی اشاره کرد.
بهترین موسسه برای ثبت شرکت در تهران کدام است؟
با توجه به مواردی که ذکر شد، سعی کردیم مطالب سودمندی را در مورد اهمیت ثبت شرکتها و انواع مختلف آنها در اختیارتان قرار دهیم. اکنون ممکن است این سوال برای شما نیز ایجاد شده باشد که بهترین موسسه ثبت شرکت در تهران کدام است؟ برای یافتن پاسخ باید بدانید که بهترین موسسات باید از فاکتورهایی نظیر داشتن نیروی متخصص و مجرب، صدور مجوز فعالیت در زمینه ثبت شرکت، لوکیشن و موقعیت، سرعت بالا، نظم و انظباط درون سازمانی، نام و رزومه خوب و همچنین دقت کافی در انجام فعالیتها برخوردار باشند.
موسسه ثبتی و حقوقی عدالت گستر اجلاس (ثبت اجلاس) با در اختیار داشتن تمامی این فاکتورها مفتخر است خدمات خود را با قیمتی مناسب به مشتریان ارائه دهد. شما کاربران گرامی برای انجام هر نوع فعالیتی نظیر ثبت شرکت با مسئولیت محدود، ثبت شرکت سهامی خاص، سهامی عام، ثبت برند، تغییرات شرکت و سایر خدمات با کارشناسان این سایت تماس حاصل کنید.
جمع بندی
ما در این مقاله سعی کردیم با ارائه مطالب تخصصی و مفید، شما کاربران و صاحبان کسب و کار را با مزایا و چگونگی ثبت شرکت در شهر تهران آشنا کنیم. همانگونه که پیش تر ذکر شد، موسسه ثبتی و حقوقی عدالت گستر اجلاس با در اختیار داشتن وکلا و پرسنل مجرب، شما را در انجام صحیح این فرایند یاری میکنند.