مدارک لازم جهت ثبت شرکت دانش بنیان+ لیست مدارک
لیست مدارک موردنیاز برای ثبت دانش بنیان شامل رزومه شرکت (که اطلاعاتی درباره تاریخ ثبت، هیئت مدیره، اهداف و ارزشهایی که شرکت از آنها پیروی میکند، پروژههایی که در حال حاضر در حال کارکردن روی آنهاست، فرایند فروش و سهامداری در شرکت و اطلاعات مربوط به مشتریان شرکت در آن آمده است)، آخرین اظهارنامه مالیاتی ( که در آن جداولی شامل مجوزهای شرکت، پرداختیهای مربوط به مالیات، اسامی و اطلاعات هیئت مدیره و معرفی مسئولان شرکت قرار گرفتهاند)، یک تصویر از اساسنامه شرکت ( در این اساسنامه باید اهداف و فعالیتهای شرکت، نام و مدت زمان فعالیت آن، تفویض اختیارات، میزان سرمایهای که شرکت در حال حاضر در اختیار دارد، افزایش سرمایه و سال مالی شرکت به طور کامل توضیح داده شده باشند) و یک تصویر از اظهارنامه میشود.
علاوه بر این، یک کپی از مدارک هویتی هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت، یک کپی از مدارک تحصیلی هیئت مدیره و موسسین شرکت ( که نشان دهد حداقل دو سوم از آنها مدرک کارشناسی را دارند) و در نهایت لیست آخرین بیمه رد شده برای کارکنان شرکت ( که نشان دهد حداقل سه نفر از کارکنان، دارای حداقل ۶ ماه سابقه بیمه هستند) نیز موردنیاز است. برای آمادهسازی این مدارک، کافی است که همین حالا از خدمات سایت https://irkbn.com/ استفاده کنید.
لیست مدارک لازم برای ثبت شرکت دانش بنیان
برای ثبت دانش بنیان شما باید لیستی از مدارک را آماده کنید که شامل موارد زیر میشود:
روزمه شرکت
آخرین اظهارنامه مالیاتی
یک تصویر از اساسنامه شرکت
تصویر اظهارنامه یا شرکتنامه
یک کپی از مدارک هویتی اعضای هیئتمدیره شرکت که شامل کارت ملی و شناسنامه میشود.
یک کپی از مدارک تحصیلی اعضا و موسسین شرکت
آخرین لیست بیمهای که شرکت برای کارکنان خود رد کرده است.
در صورتی که هرگونه سوالی داشتید، از سایت رکنا دیدن کرده.
بررسی رزومه شرکت
رزومه شرکت، یکی از مدارک بسیار مهم برای ثبت شرکتهای دانش بنیان است که باید دارای شرایط و ساختار خاصی به شکل زیر باشد:
۱- در رزومه شرکت، حتما باید اطلاعات مربوط به تاریخ تاسیس، اهدافی که شرکت به دنبال رسیدن به آنهاست و موسسین شرکت آمده باشد.
۲- در این رزومه، محصولات یا خدمات دانش بنیانی که توسط شرکت ارائه میشوند، باید به تفصیل توضیح داده شوند.
۳- پروژههایی که در حال حاضر، شرکت روی آنها کار میکند باید در بخش خاصی از رزومه توضیح داده شده و اطلاعاتی درباره این پروژهها آورده شود.
۴- اطلاعات مربوط به مشتریان، یکی از بخشهای مهم رزومه را به خود اختصاص میدهد. در این بخش، شما باید توضیحاتی درباره مشتریانی که از خدمات یا محصولات شرکت دانش بنیان استفاده میکنند را ارائه دهید.
۵- بررسی چشماندازها و ارزشهایی که یک شرکت دانش بنیان به دنبال رسیدن به آنهاست، از دیگر بخشهای مهم رزومه آن به شمار میآید.
۶- در قدم بعدی باید فرایند فروش و سهام شرکت در داخل رزومه توضیح داده شود.
۷- در نهایت باید اطلاعات شرکت شامل اطلاعات مربوط به سهامداران، آدرسی که شرکت در آن واقع شده، اطلاعات مربوط به تماس با شرکت و در صورت داشتن سایت، آدرس سایت رسمی شرکت نیز باید داخل رزومه آورده شود.
اظهارنامه مالیاتی
اظهارنامه مالیاتی، یک مدرک ضروری برای ثبت دانش بنیان است که از چندین جدول مختلف زیر تشکیل شده است:
در اولین جدول اظهارنامه، باید پرداختیهای مالیات توسط شرکت موردبررسی قرار گرفته و رسید آنها نیز در داخل این جدول قرار گیرد.
در جدول دوم، مجوزهایی که یک شرکت دانش بنیان برای تاسیس و بهرهبرداری از شرکت دریافت کرده قرار میگیرند.
جدول سوم مربوط به اسامی و اطلاعات هیئت مدیره شرکت دانش بنیان و مدیرعامل شرکت خواهد بود.
در جدول چهارم، شما باید فهرست دفاتر رسمی که تا به حال برای شرکت دانش بنیان خود ثبت کردهاید را به طور کامل آورده و اطلاعاتی را درباره این دفاتر ارائه دهید.
در صورتی که شرکت دانش بنیان موفق شده باشد که وارد بازار بورس شود، حتما باید یک جدول برای جزئیات فرایند پذیرش در این بازار، طراحی شده و داخل اظهارنامه مالیاتی قرار گیرد.
در نهایت در جدول آخر، مسئولان شرکت باید درآمدهایی که مالیات آنها را بهصورت قطعی و پیش از این پرداخت کردهاند را آورده و توضیحاتی را درباره این پرداختیها داشته باشند.
تصویری از اساسنامه شرکت
اساسنامه شرکت در واقع شناسنامه آن است که اطلاعاتی را درباره اهداف و جزئیات شرکت ارائه میدهد. به همین علت، برای ثبت انواع شرکت دانش بنیان، ارائه تصویری از اساسنامه ضروری خواهد بود. موارد زیر حتما باید در اساسنامه رعایت شود:
۱- در یکی از بخشهای اساسنامه باید توضیحاتی درباره اهداف و موضوع فعالیت شرکت دانش بنیان ارائه شده باشد.
۲- نام شرکت و مدت زمانی که شرکت مشغول به فعالیت است، حتما باید در اساسنامه آن بیاید.
۳- در قدم بعدی باید اطلاعات جزئیتر درباره شرکت دانش بنیان ارائه شود که این اطلاعات شامل مرکز اصلی شرکت، آدرسی که شرکت در آن واقع شده و تابعیت شرکت است.
۴- مورد بسیار مهم دیگری که در اساسنامه باید ذکر شده باشد، مربوط به میزان سرمایهای است که در حال حاضر، شرکت دانش بنیان در اختیار دارد.
۵- در بخش بعدی از اساسنامه باید تفویض اختیارات شرکت، به طور کامل توضیح داده شود.
۶- در صورتی که شرکت افزایش یا کاهش سرمایه خاصی داشته، حتما باید توضیحات مربوط به آن داخل اساسنامه بیاید.
۷- در نهایت باید سال مالی شرکت، صاحبان امضای مجاز و مدت زمانی که هریک از مدیران در این شرکت مدیریت کردهاند نیز داخل اساسنامه شرکت دانش بنیان ذکر شود.
برای ارائه اساسنامه استاندارد شرکت دانش بنیان، به منظور ثبت این شرکتها، بهتر است حتما از خدمات مشاوره سایت https://irkbn.com/ استفاده کنید.
آخرین لیست بیمهای که برای شرکت دانش بنیان رد شده است
آخرین لیست بیمه شرکت دانش بنیان، مدرک ضروری دیگری است که برای دانش بنیانی شدن به آن نیاز دارید. این لیست در واقع نشان میدهد که چه تعداد از کارکنان شرکت دارای بیمه هستند. یکی از شرایط بسیار مهمی که برای ثبت یک شرکت دانش بنیان وجود دارد، این است که حداقل سه نفر از کارکنان شرکت دارای ۶ ماه بیمه باشند. به این ترتیب، مجوزهای موردنیاز برای ثبت شرکت به مالک و هیئت مدیره داده میشود.
کپی مدارک تحصیلی هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت
آخرین مورد از مدارکی که برای ثبت شرکتهای دانش بنیان موردنیاز است، کپی مدارک تحصیلی هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت است. شرط بسیار مهمی که برای ثبت این شرکتها وجود دارد این است که حداقل دو سوم از اعضای هیئت مدیره باید دارای مدرک کارشناسی باشند. با قراردادن مدارک تحصیلی هیئت مدیره درون لیست مدارک، شما میتوانید ثابت کنید که این شرط برای هیئت مدیره شرکت دانش بنیان شما صدق میکند.
سخن پایانی
برای ثبت دانش بنیان تهیه مدارک ضروری از جمله مدارک تحصیلی و هویتی هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت و همینطور اساسنامهها و رزومه شرکت که نشاندهنده فعالیتها، اهداف و ارزشهای یک شرکت دانش بنیان هستند ضروری خواهد بود. علاوه بر این، برای مسائل مالی پیرامون ثبت انواع شرکتهای دانش بنیان، لیست آخرین بیمههای رد شده برای کارکنان و همینطور اظهارنامه مالیاتی شرکت نیز باید در لیست مدارک قرار گیرد. سایت https://irkbn.com/ به شما کمک میکند تا بتوانید این مدارک را به طور کامل تهیه کرده و شرکت دانش بنیان خود را به ثبت برسانید.