مدیریت مالی و حسابداری

منابع درآمدی بالقوه چیست ؟

یکی از بهترین گزینه‌های ممکن برای ایجاد تنوع در سرمایه گذاری و همچنین خلقِ منبع درآمدی منظم و دائم، فعالیت در حوزه‌هایی است که می‌تواند سودی متوسط اما با خطرپذیری بسیار کم و تضمین شده را در اختیار شما قرار دهد. «منابع درآمدی بالقوه» یکی از مطرح‌ترین گزینه‌های موجود برای انجام این کار هستند.

اگر انسان صبور و دوراندیشی باشید، پس از گذشت چندین سال و افزایش پول سرمایه گذاری شده در این حوزه، به جای آنکه سخت به کار بپردازید قادر به کاهش فشار کار و انجام فعالیت‌های دیگر در زندگی خود خواهید بود. البته این روش، چندان مورد پسند سرمایه گذاران حرفه‌ای که به دنبال سودهای کلان در مدت زمانی مشخص هستند، نمی‌باشد.

تعریف درآمد بالقوه

درآمد بالقوه در واقع درآمدی است که بدون انجام فعالیت کاری سخت و طولانی مدت به دست می‌آید. میزان درآمد حاصل از این طریق در اکثر مواقع دائمی و در مقایسه با حوزه‌های دیگر سرمایه گذاری کمتر است. بگذارید در اینجا به ذکر چند نمونه برای روشن‌تر شدن مفهوم درآمد بالقوه بپردازیم.

حق امتیاز انتشار کتاب، آلبوم موسیقی و یا فعالیت‌های هنری دیگر، سود سالیانه سهام و یا سود انواع حساب‌های سپرده گذاری بانک می‌توانند جز «منابع درآمدی بالقوه» محسوب شوند. به طور قطع مثال‌های ذکر شده نمونه‌های آشنایی برای شما بوده و مفهوم درآمد بالقوه را کاملا درک کرده‌اید.

کسب درآمد

کسب درآمد از این طریق کار چندان مشکلی نمی‌باشد. شما سرمایه اولیه خود را فراهم آورده و در یکی از حوزه‌های سرمایه گذاری که پیش از این به نمونه‌هایی از آن اشاره شد، اقدام به سرمایه گذاری می‌نمایید.

در واقع پس از انجام این کار قسمت دشوار ماجرا را انجام داده و دیگر چالش بزرگی را در این مسیر پیش رو نخواهید داشت، از این به بعد تنها باید جریان پول و سرمایه خود را کنترل نمایید. ممکن است مجبور باشید برای انجام این کار تحقیقات مختصری را انجام داده و یا در صورت تمایل حوزه‌های جدیدی را برای سرمایه گذاری بهتر در این بخش را مورد بررسی قرار دهید.

راه‌های کسب سرمایه اولیه درآمد بالقوه

یکی از بهترین گزینه‌هایی که می‌تواند برای تامین سرمایه اولیه درآمد بالقوه مورد استفاده قرار بگیرد، درآمدهای مکمل و یا جانبی است. منظور از این درآمد‌ها میزان پولی است که اغلب از طریق کارهای نیمه وقت و ساعتی به دست می‌آید. از این رو زمانی که درآمد جانبی خود را به عنوان ابزاری برای کسب پول مورد استفاده قرار می‌دهید در واقع قدرت درآمدزایی و کسب سود بیشتر را برای خود افزایش می‌دهید.
البته باید توجه داشت که میزان سود حاصل از حوزه درآمدهای بالقوه با مقدار پولی که در این بخش سرمایه گذاری می‌نمایید، ارتباط مستقیم دارد. مسلما هرچه پول بیشتری را در مسیر درآمدهای بالقوه قرار دهید به‌‌ همان میزان با افزایش سود مواجه خواهید شد.

اختصاص بودجه اضطراری

همچون بخش‌های دیگر سرمایه گذاری پیش از ورود به این حوزه نیز تامین و تهیه بودجه اضطراری از اهمیت بسیاری برخوردار است. درست است که فعالیت در حوزه درآمدهای بالقوه از خطرپذیری کمتری برخوردار است اما پیش بینی شرایطی که ممکن است در آینده بر فعالیت‌های مالی و اقتصادی حاکم گردد، کار بسیار دشواری است.

با توجه به دو عامل «کسب درآمد دائمی» و «خطرپذیری کم»، درآمد بالقوه یکی از بهترین سرمایه گذاری‌هایی است که می‌تواند برای تامین هزینه‌های زندگی در دوران بازنشستگی و یا تامین هزینه سرمایه گذاری‌های بلند مدت مورد استفاده قرار بگیرد.

دانلود از کتابخانه دانلود این مطلب از کتابخانه پایگاه اطلاع رسانی صنعت

منبع : پول نیوز

سید حمیدرضا عظیمی

سید حمیدرضا عظیمی، دانش آموخته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی با گرایش بازاریابی از دانشگاه شهید بهشتی و دکتری مدیریت از دانشگاه علامه طباطبایی که از سال 1382 فعال فضای تجارت الکترونیک بوده و هم اکنون از مدرسین مدیریت بازاریابی و به طور مشخص بازاریابی اینترنتی (Digital Marketing) است. رزومه کامل من را اینجا ببینید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا