افزایش فروش با صادرات به افغانستان
ایران هم اکنون یکی از صنعتی ترین کشورهای منطقه است و در بازار کشورهای منطقه رقابت نزدیکی با محصولات چینی، ترک و هندی دارد. تردیدی نیست که به دلایل محتلف ورود به بازارهای خارجی از جذابیت بالایی برای اهالی صنعت و تولید کنندگان برخوردار است؛ به طوری که شرکت ها و تولیدکنندگانی که قصد ورود به بازارهای کشورهای همسایه را دارند با مشکلات بازاریابی، حضور فیزیکی در بازار و جستجوی نماینده و شریک تجاری در کشورهای همسایه رو به رو هستند. به صورتی که معمولا تاجران و تولیدکنندگان برای ورود به بازار کشورهای همسایه هزینه های بسیار زیاد و غیر ضرروی انجام می دهند که عمدتاً نتایج و دستاوردهایی جز کسب تجربه نخواهد داشت. از این روی در این مطلب شما را راه حلی کم هزینه، ساده و سریع برای ورود به بازار افغانستان را معرفی کرده ایم. app
صادرات به افغانستان
یکی از مواردی که می بایست در معرفی هر کسب و کاری در خارج از کشور مد نظر قرار داد معرفی و تبلیغات درست و به جا است، اما چطور می توان بدون پرداخت هزینه های بالای تبلیغات سنتی مانند روزنامه، تلویزیون و بیلبورد محصول و خدماتمان را در کشورهای همسایه و به خصوص در کشور افغانستان معرفی کنیم؟ همانطور که می دانید تبلیغات سنتی با توجه به تغییر رفتار و عادات مشتریان انتطارات را به صورت کامل برآورده نمیکنند، بنابراین بهترین روش معرفی و در نهایت صادرات محصول مان چیست؟
دایرکتوری صادرات به افغانستان توسط جمعی از اهالی وب ایران و با مشارکت تاجران افغان برای حل همین مشکل آمده است؛ دایرکتوری صادرات به افغانستان امکان افزودن آگهی به صورت رایگان را دارد و به علاوه اپلیکیشن اندروید فوق العاده ای را برای همه شرکت های بازرگانی، تولیدی و خدماتی فراهم آورده است.
بیلبورد دایرکتوری صادرات به افغانستان در کابل که با هدف جلب تاجران و صاحبان کسب و کارهای افغان اجاره شده است
شایان ذکر است که تعداد کاربران فعال اینترنت در افغانستان نزدیک به ۳ میلیون نفر و تعداد گوشی های هوشمند فعال در افغانستان نزدیک به ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار عدد است که این خود نشان دهنده پتانسیل بالای کاربران اینترنتی افغان که عمدتا قشر تحصیل کرده شامل تاجران افغان، تولیدکنندگان و کارمندان شرکت هاست، می باشد.
به دلیل استقبال شرکت ها و کارخانجات ایرانی، معرفی دایرکتوری در افغانستان به وسیله ارسال ایمیل، پیامک و در نهایت بیلبورد تبلیغاتی در سطح شهر کابل انجام شد که با استقبال بی نظیری از سوی تاجران و کاربران افغان روبه رو شده است به طوری که در مدت کمتر از ۱۰ روز تعداد کاربران افغان نرم افزار اندروید دایرکتوری صادرات به افغانستان به ۱۰/۰۰۰ کاربر افغان رسیده است و پیش بینی می شود در ماه جاری تعداد کاربران سایت به ۲۰/۰۰۰ کاربر برسد.
این دایرکتوری با برخورداری از نرم افزار اندروید برای نصب بر روی گوشی های موبایل سبک جدیدی از بازاریابی در افغانستان را فراهم کرده و موجب معرفی بهتر و سریعتر محصولات ایرانی در افغانستان شده است. ارسال ایمیل و پیامک به تاجران افغان از خدماتی است که این دایرکتوری در اختیار شرکت ها و تولیدکنندگان ایرانی می گذارد.
من بر این باورم که دایرکتوری صادرات به افغانستان در صورت ادامه روند فعالیت فعلی و همکاری نزدیک با تولید کنندگان ایرانی بتواند سهم محصولات ایرانی را در بازار افغانستان افزایش دهد. پس اگر تا امروز آگهی شرکت و کارخانه خود را در این دایرکتوری ثبت نکرده اید؛ اکنون زمان خوبی برای معرفی محصولات شما در افغانستان است.