شرکت‌ها

سختی گیر پکیج چیست؟ استفاده از آن چه ضرورتی دارد؟

انواع سختی گیر پکیج که با اسامی دیگری نظیر رسوب گیر آب گرم کن یا رسوب زدای پکیج شناخته می شوند، قطعاتی هستند که موجب بهود کارکرد پکیج می شوند. این قطعات سختی آب را جذب کرده و طول عمر پکیج را افزایش می دهند. علت صدا دادن پکیج ایران رادیاتور، کاهش راندمان پکیج، افت فشار آب گرم و… را می توان در رسوب گرفتن مبدل این تجهیزات جویا شد؛ لذا با نصب به موقع رسوب گیر می توان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرد.

آشنایی با کاربرد سختی گیر پکیج

یکی از اساسی ترین مشکلات زندگی شهری، وجود سختی بالا (گچ، آهک، جلبک، کلسیم و منیزیم) در آب این مناطق است. این املاح معلق می توانند وارد مبدل شده و موجبات انسداد و خرابی آن را فراهم آورند. در اینجا اساسی ترین کاربرد سختی گیر و اهمیت نصب آن آشکار می شود؛ چراکه، این قطعات قادر هستند تا املاح مذکور را کاهش داده و از خرابی پکیج جلوگیری کنند. لازم به ذکر است که در صورت عدم نصب و استفاده از این قطعه، با کاهش راندمان پکیج مواجه خواهید شد.

اهمیت نصب سختی گیر آب برای پکیج

سیستم های گرمایشی شرکت ها و ساختمان ها، از جمله بخش های لازم و ضروری ساختمان ها به شمار می آیند. چنانچه به این سیستم ها رسیدگی کافی نشود، صدمات بسیاری را از جانب ناخالصی های موجود در آب دریافت می کنند. با زندگی در مناطق دارای سختی آب بالاتر، احتمال آسیب دیدن این تجهیزات نیز افزایش می یابد. به منظور جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، می توان به سراغ انواع سختی گیر پکیج رفت و از عملکرد بهینه این تجهیزات اطمینان حاصل کرد. حال سؤالی که مطرح می شود این است که سختی و رسوبات موجود در آب چگونه می توانند به پکیج آسیب وارد کنند؟

آسیب های وارد شده به پکیج از سختی آب

گچ، آهک، جلبک و سایر املاح موجود در آب های شهری می توانند وارد مخزن اصلی پکیج شده و در این منطقه انباشته شوند. این املاح هنگامی که افزایش می یابند، درست همانند یک عایق عمل کرده و از گرم شدن آب جلوگیری می کنند. با افزایش قطر این رسوبات، موجبات کاهش فشار آب خروجی نیز فراهم می آید. سایر مشکلاتی که بر اثر این عوامل پدیدار می شوند، عبارتند از:

  • کاهش راندمان پکیج (کاهش گرمای آب مصرفی)
  • نشت آب از دستگاه
  • افزایش مصرف انرژی
  • تغییر شکل واشرهای پکیج
  • جرم گرفتن و سوراخ شدن مبدل
  • سروصدای بیش از حد پکیج در هنگام کار کردن
  • پیچیده شدن پروسه سرویس پکیج
  • پوسیده شدن و کاهش عمر قطعاتی (نظیر پمپ، شیر اطمینان و …) که با آب در ارتباط هستند

معرفی انواع رسوب گیر آب پکیج

معرفی انواع رسوب گیر آب پکیج

با توجه به سختی موجود در آب شهری، استفاده از یکی از انواع سختی گیر پکیج الزامی به نظر می رسد؛ چراکه، بسیاری از خرابی های پکیج دیواری از سختی، جرم و رسوبات موجود در آب منشأ می گیرد. در ادامه با انواع رسوب گیر پکیج آشنا خواهید شد:

سختی گیر شیمیایی (سختی گیر پلی فسفات)

سختی گیر شیمیایی شامل یک دستگاه با مخزن فیلتر (کارتریج) شیمیایی می شود. این دستگاه به واسطه برخی از فرآیندهای شیمیایی، یون های بزرگ و سنگین آب را حل کرده و در نهایت موجبات سلامت و عمل بهینه پکیج را فراهم می آورد. قابل ذکر است که فیلتر این دستگاه ها نیاز به تعویض داشته و تاریخ تعویض آن نیز به نوع دستگاه رسوب گیر و میزان سختی آب در منطقه مذکور بستگی خواهد داشت.

به طور معمول این فیلترها باید پس از ۶ الی ۸ ماه مورد تعویض قرار گیرند. بهتر است برای شناسایی بهترین برند سختی گیر شیمیایی و بهترین برند فیلتر آن با سرویس کار پکیج در مشهد در ارتباط بوده تا بتوانید در هزینه های آتی خود صرفه جویی ایجاد کنید.

سختی گیر مفناطیسی (رسوب گیر مگنتی)

در هنگام پرداختن به این مسئله که سختی گیر پکیج چیست؟ باید به کاربرد نوع مغناطیسی آن نیز اشاره داشت. سختی گیر مغناطیسی که با نام رسوب گیر مگنتی نیز شناخته می شود، از یک قطعه فلزی با مگنتی قدرتمند برخوردار است. این قطعه رسوبات موجود در سرتاسر مسیر آب را کاهش می دهد. در اصل این نوع سختی گیر، به سبب بهره مندی از خواص آهن ربایی قادر است تا ساختار مولکولی یون های کلسیم و منیزیم را تغییر داده و از تشکیل رسوب در مسیر آب جلوگیری کند.

سختی گیر الکترونیکی (میدان الکترومغناطیسی متغیر)

این نوع از رسوب گیر در اصل یک دستگاه محسوب می شود. این دستگاه با تشکیل امواج الکترومغناطیسی، تعادل میان یون های مثبت و منفی را از بین برده و آن ها را کوچک می سازد. در نتیجه این عمل، ذرات موجود در آب خنثی و معلق شده و دیگر به بدنه قطعات پکیج و سیستم لوله کشی نمی چسبند.

چرا سختی گیر مغناطیسی از محبوبیت بیشتری برخوردار است؟

سختی گیر پکیج قادر به کارکرد بهینه آن کمک کرده و از بروز علائم خرابی پمپ پکیج ایران رادیاتور جلوگیری کنند. در این میان، رسوب گیرهای مغناطیسی توانسته اند توجه کاربران بیشتری را جلب کنند؛ چرا که:

  1. سختی گیر مغناطیسی از قیمت اقتصادی تری برخوردار است.
  2. نصب و راه اندازی این نوع از سختی گیر آسان تر است.
  3. هزینه نگهداری و بهره برداری از این تجهیزات کمتر است.
  4. این تجهیزات به هر دو صورت خودکار و دستی عمل می کنند.

قابل ذکر است که هریک از انواع رسوب گیر، از ویژگی های متفاوتی برخوردار بوده و این محصولات بر اساس بودجه و محل سکونت انتخاب می شوند.

آیا به نصب سختی گیر پکیج احتیاج دارم؟

چنانچه در شهرهای بزرگ و در ناحیه جنوب کشورمان سکونت داشته باشید، به رسوب گیر پکیج نیاز خواهید کرد. با کمک این تجهیزات می توانید از طول عمر و عملکرد بهینه تجهیزات گرمایشی منزل و محل کار خود اطمینان حاصل کنید. همچنین با نصب و راه اندازی اصولی این تجهیزات به مزایای زیر دست خواهید یافت:

  • کاهش چشم گیر هزینه مصرف انرژی
  • کاهش هزینه های ناشی از تعمیر پکیج
  • افزایش طول عمر موتور پکیج
  • کاهش ریسک خرابی و ترکیدگی لوله های آب
  • برخورداری از فشار آب گرم مناسب
  • عدم تشکیل سفیدک و لکه سفید آهکی بر روی سطوح، شیرآلات و …

قیمت انواع سختی گیر پکیج

انواع سختی گیر پکیج با قیمت های مختلفی قابل تهیه هستند. مواردی که بر قیمت این محصولات تأثیرگذار هستند، عبارتند از:

  • نوع و برند دستگاه سختی گیر
  • اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک بودن
  • جنس و ضخامت بدنه
  • میزان تحمل فشار
  • جنس رزین سختی کیر در مدل های شیمیایی
  • نوسانات ارزی

کلام آخر

با توجه به میزان سختی آب در مناطق شهری، لزوم استفاده از انواع سختی گیر پکیج افزایش می یابد. با استفاده از این تجهیزات کاربردی می توان عملکرد بهینه پکیج را تضمین کرد. باید توجه داشت که عدم نصب رسوب گیر می تواند افت فشار آب گرم، سر و صدای بیش از حد پکیج و علائم خرابی پمپ پکیج ایران رادیاتور را به دنبال داشته باشد؛ لذا می بایست این قطعه مهم را در اسرع وقت از وب سایت های معتبر خریداری کرده و از مزایای آن بهره برداری کرد.

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت، کارِ گردآوری و ترجمه مقالات و همچنین تولید و انتشار اخبار مدیریتی را انجام می دهد. این فعالیت علاوه بر فعالیت گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت می باشد که همگی زیر نظر سید حمیدرضا عظیمی است. همواره می توانید از طریق شماره تلفن 02122968244 با تحریریه Myindustry در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا