شرکتهای ایرانی

فولاد گالوانیزه چیست؟

فولاد گالوانیزه یک آلیاژ فلز است. این از آهن و کربن ساخته شده است و سایر عناصر برای بهینه سازی توانایی آن در مقاومت در برابر استرس اضافه شده است. این ماده قادر است در برابر خوردگی و حملات شیمیایی مقاومت کند.

فولاد گالوانیزه

در واقع یکی از اصلی ترین ویزگی های فولاد گالوانیزه شده خاصیت ضد زنگ بودن ومقاومت در برابر خوردگی آن است. که اعث شده در مکان هایی که رطوب بیش از حد موجود است.

برای مشاهده قیمت ورق گالوانیزه اینجا کلیک کنید.

در بحث ساخت و ساز و ساختمان‌سازی صنایع مختلف، مشکل رطوبت و زنگ‌زدگی بسیار مهم و بحث‌برانگیز است. رطوبت می‌تواند به‌آرامی موجب زنگ‌زدگی و ویران شدن هر سازه‌ای شود. به‌خصوص در فلزات آهنی و فولادی که یک نقطه ضعف حساب می‌شود، اما با استفاده از ورق‌های گالوانیزه که با انجام واکنش خاصی پوششی از جنس روی بر روی آهن یا فولاد قرار می‌گیرد، می‌توان این سازه‌ها را عایق‌بندی کرده و از زنگ‌زدگی محافظت نمود. استفاده از ورق‌های گالوانیزه از بهترین‌ راه‌های جلوگیری از خوردگی می‌باشد که از نظر قیمت نیز در مقایسه با راه‌های دیگر بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.

سایر عناصری که معمولاً برای تثبیت فولاد استفاده می شوند عبارتند از کروم ، نیکل ، مولیبدن و منگنز. با این حال ، برای بهینه سازی توانایی فولاد کافی نیست. در واقع ، طولی نمی کشد که مواد بدون محافظت م rثر زنگ می زنند. کمبود از نظر حفاظت از فولاد می تواند هزینه های نگهداری قابل توجهی را ایجاد کند ، بدون ذکر معایب بعد زیبایی.

به همین دلیل است که تولیدکنندگان به دنبال توسعه روشهایی هستند که به حفظ فولاد در برابر آثار مخرب خوردگی کمک می کند. از این ایده بود که فرآیند گالوانیزه بوجود آمد ، که توسط یک ایتالیایی به نام لوئیجی گالوانی ابداع شد ، از این رو فولاد گالوانیزه نامگذاری شد.

تفاوت با فولاد ضد زنگ یا آلومینیوم

در فرمول شیمیایی فولاد ، وجود کروم ، حداقل ۱۰٫۵ درصد ، آلیاژ کربن و آهن را ضد زنگ می کند. لایه محافظتی از اکسید کروم روی سطح مواد ایجاد می شود که این ویژگی را به آن می بخشد.

گاهی دیگر اجزای آهنی در این آلیاژ دخیل هستند ، از جمله نیکل و تیتانیوم. این اجزای اضافی به بهبود مقاومت در برابر دمای پایین و بالا کمک می کند.

در مورد آلومینیوم ، این فلز شکل پذیر ، انعطاف پذیر و مقاوم در برابر خوردگی ، رسانای حرارتی نسبتاً خوبی است. تولید آن نیز از آلیاژها در ارتباط با فلزات مختلف دیگر تأمین می شود. این آلیاژها به دلیل ویژگی های اقتصادی و سبکی خود مشهور هستند.

محصولات آلومینیومی دارای یک مزیت هستند که فولاد گالوانیزه فاقد آن است. آلومینیوم دارای خواص ضد باکتریایی است. سطح صاف و تمیز کردن آن بسیار متفاوت از ظاهر خشن و متخلخل فولاد است.

فولاد گالوانیزه

تکنیک های گالوانیزه چیست؟

اصل این است که فولاد را با یک لایه روی بپوشانید ، به طوری که در اثر خوردگی از خراب شدن آن جلوگیری می کند.

از بین دو روش گالوانیزه موجود ، یکی وجود دارد که به طور مداوم و دیگری داغ رخ می دهد.

تکنیک پیوسته مبتنی بر غوطه ور شدن کویل های فولادی در حمام روی است. این محصولات به طور کلی بعداً نیاز به یک فرآیند قبل از لاک زدن دارند.

روش دوم ، روش داغ ، شامل فرو بردن قطعات فولاد در حمام روی در حالت مایع است. درجه حرارت باید با دقت کنترل شود تا به ۴۵۰ درجه برسد تا عملیات موفقیت آمیز باشد. این تکنیک دارای مزیت گالوانیزه کردن تمام جزئیات یک اتاق ، در داخل و خارج است.

فولاد گالوانیزه با روکش فلزی یا مات ، مقاومت بالایی در برابر خوردگی مرطوب و همچنین سایش از خود نشان می دهد. در مقایسه با فلزات دیگر ، هدایت حرارتی نسبتاً پایینی دارد.

فولاد گالوانیزه در زمینه های کاربردی بی شماری کاربردهای متنوعی دارد. این ماده به همان اندازه برای ساخت ابزار ، سقف ، دودکش ، سوله ، ناودان ، دروازه ، لوله کشی ، و همچنین برای سازه های بزرگ و زیرساخت های بزرگ مانند پل ، ستون و غیره استفاده می شود.

برای یافتن شرکت های تولید کننده محصولات فولادی گالوانیزه و سازندگان متخصص در ادغام فولاد گالوانیزه در ساختمانها به دایرکتوری در سایت ما مراجعه کنید.

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت، کارِ گردآوری و ترجمه مقالات و همچنین تولید و انتشار اخبار مدیریتی را انجام می دهد. این فعالیت علاوه بر فعالیت گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت می باشد که همگی زیر نظر سید حمیدرضا عظیمی است. همواره می توانید از طریق شماره تلفن 02122968244 با تحریریه Myindustry در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا